Google
Τρίτη, Μαρτίου 06, 2007
Η Τελευταία Ελληνίδα Θεά


Σαν σήμερα,13 χρόνια πριν,έφευγε από κοντά μας η τελευταία Ελληνίδα Θεά.Στην Μελίνα δεν αρμόζουν,ούτε τα πολλά,ούτε τα μεγάλα λόγια.Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ από μόνη της.Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που την γνώρισε από κοντά.

Μας λείπεις..........
 
Το Αποτύπωσε Ο Μικρός Πρίγκιπας Στις 7:21 μ.μ. | |


9 Σχόλια:


  • at 11:40 μ.μ., Blogger bluesmartoula

    Έχεις δίκιο. Τα λόγια είναι περιττά. Νομίζω πως είσαι τυχερός. Κι εδώ ενός λεπτού σιγή....
    Καληνύχτα

     
  • at 10:50 π.μ., Blogger Νίνα

    Αυτή η γυναίκα ήταν το κάτι άλλο, είσαι απιστευτα τυχερός αμα έστω ένιωσες απο κοντά την αύρα της..!Και δεν είναι τυχαίο που ακομα τη μνημονεύουμε..

     
  • at 4:18 μ.μ., Blogger Κέλλυ Μπουσουλοπουλου

    Δεν εχεις αδικο....Υπεροχη...ομορφη θηλικη εξυπνη δραστηρια ταλαντουχα...!Νομιζω πως δεν μπορει να υπαρξει ευκολα κοσμητικο επιθετο που να μην της ταιριαζει!

     
  • at 8:28 μ.μ., Blogger πνευμα

    Είσαι πραγματικά πολύ τυχερός.
    Σε όλους μας λείπει...

     
  • at 10:16 μ.μ., Blogger tolitsa

    Θεσπεσια οπως παντα. Κοιταζοντας το video και ακουγοντας την μαγικη φωνη της, ανατριχιασα απο συγκινηση.
    Εισαι ευλογημενος που σ'αγγιξε η ματια της. Να το κρατας σαν πολυτιμο θησαυρο!

     
  • at 11:00 μ.μ., Blogger Serenity

    Έχεις δίκιο. Δεν της αρμόζουν τα μεγάλα λόγια. Της αρμόζει η μνήμη.

     
  • at 8:35 μ.μ., Blogger Μικρός Πρίγκιπας

    Χαίρομαι που σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο.Είναι η περιουσία που μας άφησε η Μελίνα και πρέπει να την προστατεύσουμε με νύχια και με δόντια.

     
  • at 12:19 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Οταν ήρθε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ως ανωριμος νεος με δεξιες καταβολες άκουγα και δεχομουν κομπλεξικες κραυγές τύπου "η που....". Όταν αργότερα σε ταξίδια στο εξωτερικό, κατάλαβα τι σύμβολο είναι η ΜΕΛΙΝΑ για την ΕΛΛΑΔΑ από τους ανταρτες του Πολισαριο ως τη κρυα Σουηδία, τότε μετανοιωσα οικτρα. Βέβαια είχα ήδη αλλάξει στρατόπεδο, γιατί με πλήγωνε και συνεχίζει να με πληγώνει η δεξιά υπολουλτούρα που δυστυχώς έγινε κρατούσα άποψη.
    Όταν επισκέπτομαι το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Σίγρι της Λέσβου, σε σκέπτομαι Μελίνα και σου αφιερώνω ένα δάκρυ συγκίνησης.
    Όταν περνάω από την Αττική οδό, τη Γέφυρα του Ριου, τον Ελ. Βενιζέλο, όταν κινούμαι με το Μετρό, τον Προαστιακό και το Μετρό πρέπει μια τεράστια συγνώμη γιατί αδικήσαμε και περιφρονήσαμε το έργο του Ανδρέα, της Μελίνας και του Σημίτη. ΚΡΙΜΑ

     
  • at 12:26 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Οταν ήρθε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ως ανώριμος νέος με δεξιές καταβολες άκουγα και δεχομουν κομπλεξικες κραυγές τύπου "η που..να". Όταν αργότερα σε ταξίδια στο εξωτερικό, κατάλαβα τι σύμβολο είναι η ΜΕΛΙΝΑ για την ΕΛΛΑΔΑ από τους ανταρτες του Πολισαριο ως τη κρυα Σουηδία, τότε μετανοιωσα οικτρα. Βέβαια είχα ήδη αλλάξει στρατόπεδο, γιατί με πλήγωνε και συνεχίζει να με πληγώνει η δεξιά υποκουλτούρα που δυστυχώς έγινε κρατούσα άποψη.
    Και χαίρομαι γιατί η ΑΥΡΙΑΝΗ και η ιδεολογία της που τόσο μας ταλαιπωρησε και μας πικρανε, κατέληξε στον φυσικό της χώρο, στην υπανάπτυκτη Δεξιά.
    Όταν επισκέπτομαι το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Σίγρι της Λέσβου που ΕΣΥ έφτιαξες, σε σκέπτομαι Μελίνα και σου αφιερώνω ένα δάκρυ συγκίνησης.
    Όταν περνάω από την Αττική οδό, τη Γέφυρα του Ριου, τον Ελ. Βενιζέλο, όταν κινούμαι με το Μετρό, τον Προαστιακό και το Τραμ πρέπει μια τεράστια συγνώμη γιατί αδικήσαμε και περιφρονήσαμε το έργο του Ανδρέα, της Μελίνας και του Σημίτη. ΚΡΙΜΑ