Google
Τρίτη, Μαΐου 22, 2007
Ανήθικη Πρόταση


Το παραπάνω βίντεο είναι ένα απόσπασμα από την ταινία "Ανήθικη Πρόταση". Αν και πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς την έχουμε δει έστω μία φορά, θα δώσω μία μικρή περίληψη. Πρόκειται για ένα νεαρό ζευγάρι, το οποίο έχει δώσει όρκο παντοτινής αγάπης. Κάποια στιγμή και ενώ αντιμετωπίζει έντονο οικονομικό πρόβλημα, αποφασίζουν από κοινού να δεχθούν την πρόταση ενός γοητευτικού εκατομμυριούχου, ο οποίος τους υπόσχεται 1 εκατομμύριο δολάρια, αρκεί η κοπέλα να περάσει ένα βράδυ μαζί του. Μια πρόταση που ήταν και η αρχή του χωρισμού τους.
Αυτό που αναρωτιόμουν πάντα από την πρώτη στιγμή που είδα αυτή την ταινία είναι αν μπορεί μία ερωτευμένη γυναίκα να συμφωνήσει να γίνει μέρος μιας τέτοιας συμφωνίας, για να βοηθήσει τον σύντροφο της, και αν μπορεί ένας άντρας να δέχεται να γίνει το άλλο του μισό το αντικείμενο του πόθου στο κρεβάτι κάποιου άλλου. Πόσοι από εμάς όλους θα το δέχονταν και πόσοι όχι. Ή διαφορετικά: Μπορούν να εξαγοραστούν τα πάντα;;;;;;;;

*Για όλους όσους δεν έχουν δει την ταινία την προβάλει αύριο το Star στις 21:00 μ.μ.
Ή ακόμα καλύτερα δείτε την εδώ...

 
Το Αποτύπωσε Ο Μικρός Πρίγκιπας Στις 9:21 μ.μ. | |


12 Σχόλια:


  • at 9:19 μ.μ., Blogger bluesmartoula

    Κι εγώ αυτό είχα αναρρωτηθεί Πρίγκηπα όταν είχα δεί την ταινία. Είναι δυνατόν?
    Μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω: Δεν είναι.
    Τώρα, τι έχουν δεί τα μάτια μου....δεν τα βάζει ο νούς σου.

     
  • at 9:49 μ.μ., Blogger tolitsa

    Τωρα κοιτα, αν την προταση την κανει ο Ρομπερτ Ρεντφορντ(αν και τον προτιμω λιγο πιο νεο), μμμμμμ... το πραγμα σηκωνει συζητηση!
    Περα απο την πλακα παντως, προσωπικη μου πεποιθηση ειναι οτι,
    ΟΧΙ δεν μπορουν να εξαγοραστουν τα παντα. Ειδικα αναμεσα σ'ενα ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ζευγαρι, δεν χωρα τιποτα. Αν χωρεσει, σημαινει οτι εχει αρχισει η φθορα και δεν το εχουν παρει χαμπαρι....

     
  • at 3:45 μ.μ., Blogger Debby

    Εχω την εντύπωση πως μόνο μια πραγματικά ερωτευμένη γυναίκα θα μπορούσε να κάνει τα πάντα, ακόμα και αυτό για το αντικείμενο του πόθου της...

     
  • at 6:12 μ.μ., Blogger Gwgw

    Δύσκολο αλλά πιστεύω εξαρτάται απ'τον άνθρωπο...ίσως μερικοί μπορούν!

     
  • at 11:02 μ.μ., Blogger Μικρός Πρίγκιπας

    Σμαρτούλα,
    Για λέγε.Τι έχουν δει τα ματάκια σου;;;;;;;;

    Tolitsa,
    Δεν γίνεται να αντισταθείς στον Ρόμπερτ...........

    Debby,
    Θα σου μιλήσω ειλικρινά.Μέχρι να διαβάσω το σχόλιο σου πίστευα ότι δεν μπορεί μια ερωτευμένη γυναίκα να κάνει κάτι τέτοιο.Ο τρόπος όμως που το θέτεις.........δεν ξέρω......με προβλημάτισε.

    Γωγώ,
    Όχι ίσως.Μερικοί σίγουρα μπορούν.....

     
  • at 11:41 μ.μ., Blogger aqua

    Συμφωνω με την debby.
    Μα αν το δεχτεί το "αντικείμενο " μάλλον πρόκειται για υποκείμενο!!

     
  • at 12:49 π.μ., Blogger ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ

    O/η φίλος aqua "έγραψε"!!! Ή πιό κόσμια: το έθεσε πάαααρα πολύ έξυπνα!
    Ώστόσο εγώ θα διαφωνήσω: προσωπικά μιλώντας, θα πω πως όσο πραγματικά ερωτευμένη κι αν είμαι, θέτω κάποια όρια που δεν θέλω να προσπεραστούν! Αν δλδ θεωρώ πως κάτι θίγει την αξιοπρέπειά μου ως γυναίκα, όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω, αλλά θα θυμώσω κιόλας με τον έρωτά μου εάν υπονοήσει έστω πως μου το ζητά! Γιατί οι σχέσεις αγάπης νομίζω δεν έχουν μόνο απαιτήσεις αλλά & υποχρεώσεις! Και φυσικά απαιτώ να με σέβονται, ακριβώς για να μπορώ κι εγώ να σέβομαι τον εαυτό μου! Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Καλό βράδυ γλυκέ μικρέ πρίγκηπα, θαυμάσιος ο προβληματισμός σου!

     
  • at 9:49 π.μ., Blogger Debby

    Το καταλαβαίνω αυτό. Ολοι θεωρούν ότι ο έρωτας είναι η "ύψιστη" ευλογία και άρα αν αμαυρώνεται από τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν μπορεί να είναι πραγματικός έρωτας.

    Ετσι όπως βλέπω εγώ τον έρωτα είναι μια κατάσταση στην οποία δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από το αντικείμενο του πόθου μας. Κανένας άλλος και τίποτα δεν μετρά. Ολα είναι ασήμαντα μπροστά στην προοπτική να μπορούμε να είμαστε μαζί και να χαιρόμαστε τον έρωτα μας. Μια κατάσταση που καμία σκέψη δεν έχει θέση στο μυαλό μας. Πόσο μάλλον μια λογική σκέψη.

    Βρίσκω λοιπόν πιθανότερο ο κάθε ερωτευμένος είτε άντρας είτε γυναίκα να είναι ικανότερος από οποιονδήποτε άλλον να κάνει κάτι που θεωρείται ανήθικο, παράλογο κτλ.

    Δεν λέω ότι η απόδειξη του πόσο είναι κανείς ερωτευμένος θα πρέπει απαραιτήτως να φαίνεται μέσα από τέτοιες extreme καταστάσεις. Κατάλαβαίνεις τι εννοώ...

    Δες το και αλλιώς. Από άποψη κινήτρου. Οποιο και να είναι, ο πραγματικός έρωτας, εξευγενίζει την όλη πράξη! Αν έλειπε δεν θα ήταν σαφώς πιο ποταπή?

     
  • at 1:59 μ.μ., Blogger k*

    yparxoun kai xeirotera...

     
  • at 8:15 μ.μ., Blogger Νίνα

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

     
  • at 8:16 μ.μ., Blogger Νίνα

    Η αναγκη μπορει να ισοπεδωσει τα παντα...

     
  • at 1:09 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

    Σ' Αγαπω Μαρια. Καλο βραδυ